Echipa One World Romania la Școală se mărește!

Căutăm un voluntar dinamic și prietenos, interesat de drepturile omului și de educație, cu idei și entuziasm, pentru perioada septembrie-decembrie 2016.

Aceasta este o ocazie de a afla mai multe din culisele proiectului educațional, de a pregăti evenimente pentru alți liceeni și de a descoperi și dezvolta noi aptitudini și zone de interes. Sarcinile vor fi diverse – de la trimis mailuri și traduceri, la monitorizarea presei, promovarea activităților și ajutor în timpul evenimentelor.

Acest post este deschis doar elevilor din liceele din București care sunt dispuși să dedice proiectului câte 3 ore, de două ori pe săptămână.

Elena Stanciu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Sfântul Sava, care ne-a ajutat în anul școlar trecut, spune: ”Experiența la One World Romania la Școală mi-a arătat o lume complet nouă față de obișnuitele bănci școlare, cu temele făcute benevol sau nu. A fost un wake-up call la realitate. Nu doar cea de lângă mine, ci, extrapolând, mi-a arătat, prin intermediul filmului documentar, o multitudine de povești prea puțin cunoscute.”

Ești interesat(ă)? Trimite-ne o scrisoare de motivație la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe 9 septembrie.

Login